Услуги

Услуги

Услуги


Предлагаме пълна гама услуги, свързани с наемане на луксозни автомобили. Ако вашето конкретно желание не фигурира в списъка ни с услуги, не се колебайте да се свържете с нас, за да сътворим заедно вашето незабравимо изживяванe.

Корпоративно обслужване

Нашите луксозни автомобили под наем осигуряват надеждно, икономично и сигурно решение за вашите корпоративни нужди от транспорт на територията на цялата страна и Европа. Пътуването с нас е комфортно и елегантно. Лимузините са от най-висок клас, предоставящи ниво на комфорт и лукс на изключително високо ниво, достатъчни да задоволят нуждите и на най-взискателните ви бизнес партньори. Предлагаме специални ценови пакети съобразени изцяло с конкретните нужди на нашите корпоративни клиенти.

Корпоративно обслужване
EVENTS

Летищен транспорт

Осигуряваме сигурен и надежден транспорт от и до всяко летище в страната до крайната ви дестинация. Шофьорът ще се погрижи за цялостната организация, свързана с товарене и разтоварване на личния ви багаж, както и за комфортното ви пътуване и навременно пристигане, съгласувани по предварителен график. След получаване на необходимите разрешителни от летищните власти, възможно е трансферът на пътниците и техния багаж да се осъществи директно от пистата.

Летищен транспорт
EVENTS

Дълги разстояния

Независимо дали става въпрос за бизнес, или за лично пътуване, наемът на луксозен автомобил с шофьор е най-сигурният начин, гарантиращ спокойствие и безпроблемно придвиждане при по-продължителни пътувания на дълги разстояния. Нашите автомобили предоставят пълен комфорт на пътниците си, а наличието на професионален шофьор премахва необходимостта от лично шофиране, като по този начин можете пълноценно да се насладите на пътешествието си.

Дълги разстояния
EVENTS

Сватбени тържества

Най-добрият избор да запечатате по един незабравим начин вашия сватбен миг е да наемете луксозна лимузина с шофьор, който ще се погрижи за вашето комфортно и звездно придвижване. Нашият автомобил и служител ще останат с вас през целия сватбен ден или за времето, за което сте ги наели. Ще се погрижат за безпроблемното придвижване на вас и вашите най-близки в празничния ден.

Сватбени тържества
EVENTS

Градски обиколки

Разглеждането на градските забележителности от салона на луксозен автомобил е преживяване, което трудно може да бъде забравено. Независимо кой български или европейски град желаете да посетите, нашите лимузини ще ви осигурят наистина звездно пътуване. Професионалните ни шофьори ще се погрижат безпроблемно да се придвижите до всяка една забележителност, която искате да разгледате.

Градски обиколки
EVENTS

Абитуриентски балове

Наемът на луксозен автомобил е чудесно решение при организацията на абитуриентски балове, което придава вкус и изтънченост на събитието. Възможно е да наемете лимузината с шофьор единствено за вашия личен празник, както и да ангажирате автомобила с приятели. Предлаганите от нас модели имат възможността да транспортират по елегантен и сигурен начин от 4 до 9 пътници.

Абитуриентски балове
EVENTS

Запитване

Продължи към втора стъпка

Запитване

Назад към първа стъпка

Благодаря Ви!

Вашето запитване беше направено успешно!

Върнете се към началната страница.